Jordnær 
ikke ordinær

ARKITEKT JESPER VOGNSGAARD

ARKITEKT
JESPER
VOGNSGAARD


Født umiddelbart efter 2. verdenskrig. Et voksent legebarn med begge fødder fornuftigt plantet et sted mellem internationalt udsyn og jysk indsigt. En ekspedient, murersvend og teknisk tegner, der begejstret udfordrer alt fra normer, former, farver, tyngdelove og andre umulige regler samtidig med, at han gør op med vanetænkning, hurtige genveje og smarte modeluner. 

 

 

 

”Jeg ser det som en kæmpe fordel, at jeg ikke er akademisk uddannet arkitekt. Jeg er nemlig sluppet for at lære alt det med, hvad der er muligt, og hvad der ikke er muligt. I stedet har livet lært mig det muliges kunst, hvor jeg – i samspil med min lange erfaring, mine mange kompetencer og altid kreativt snørklede hjerne – har været i stand til at finde en løsning på selv de mest umulige udfordringer.” 

 

Hellere en lærerig omvej
end en hurtig smutvej

Et langt liv med masser af spændende udfordringer sætter sine spor. Men sådan er det med arkitektur og bygninger. De rager op, fylder i landskabet, gør opmærksom på sig selv. Det kræver mod af både bygherre og arkitekt. Under REFERENCER finder du en række eksempler på modigt byggeri, der har været vejen om Jesper Vognsgaards Tegnestue.  

 

Læs artikel om Jespers fornemmelse for huse her

 

KONXION A/S