Broagervej i Sdr. Tranders

Denne arkitekttegnede liebhavervilla er opført i 2008 i et smukt, funkisinspireret udtryk med hele 263 etage m2 - komplet i hvidt med store glaspartier, der indfanger lyset og afspejler området på bedste vis. Ejendommen er udført i gennemgående kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst, hvilket giver et fuldendt helhedsindtryk.

Boligen råder over 177 samlede m2, fordelt over stueetagen og førstesalen, mens yderligere 86 m2 gør sig ud for den høje underetage, der bl.a. er udnyttet med integreret dobbeltgarage med elporte.

INDRETNINGEN

Indenfor kan man se frem til en raffineret planløsning med mange anvendelsesmuligheder, mens et spektakulært lys præger alle tre etager. Boligen er udstyret med IHC-styring og indrettet med et luksuriøst og stilrent interiør, hvor man ikke har sparet på noget. Over stueplan og førstesal spreder hele tre store soveværelser sig samt to badeværelser i højeste kvalitet. Det oplagte master bedroom er placeret øverst med eget walk-in og eksklusiv adgang til det store badeværelse med både badekar og bruseniche.

Boligen rummer to stuer, hvoraf den ene fusioneres med køkkenet til et stort alrum med et veludstyret luksuskøkken samt spise- og pejsestue i ét. Herfra er der udgang til én af boligens i alt to solrige altaner.

Derudover overrasker underetagen med flere spændende rum til kreative løsninger samt et flot vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler i praktisk arbejdshøjde.

KONXION A/S