VELKOMMEN TIL

ARKITEKT JESPER VOGNSGAARD

 

HVEM, HVAD OG HVOR...

Et erfarent voksent legebarn med begge fødder fornuftigt
plantet et sted mellem internationalt udsyn og jysk indsigt. En ekspedient, murersvend og teknisk tegner, der begejstret
udfordrer alt fra normer, former, farver, tyngdelove og andre umulige regler samtidig med, at han
gør op med vanetænkning, hurtige genveje og smarte modeluner. 

 

 

 

Byg og bo 
med begejstring

Der er altid et formål med et byggeprojekt. Og der er altid en god grund til at kontakte en dygtig arkitekt. Muligvis mangler I et rum, eller der er et for meget. Måske har I fundet den rigtige bolig, som bare lige skal ændres lidt. Måske trænger sommerhuset til ny terrasse, udekøkken og træbadekar med udsigt over vandet. Eller der skal skaffes plads til 12 nye medarbejdere i den private virksomhed. 

Arkitekt Jesper Vognsgaard tænker, tegner og udvikler skønne, flotte og funktionelle bygninger, boliger, kontorhuse, fabrikker og meget mere. Han inspirerer begejstret, finder altid en skæv vinkel, overrasker, opdager nye muligheder og leverer kvalitet til aftalt tid og pris. Jesper spørger nysgerrigt ind til kernen, vil forstå formålet med projektet – og vender begejstret tilbage med anderledes og alsidige løsninger, der lever 100 % op til bygherrens ønsker og behov.

Book en uforpligtende byggesnak og 
bliv klogere på mulighederne. 
Det koster ikke noget at spørge. 

 

ALSIDIGE 
OG ANDERLEDES 
LØSNINGER

Arkitekt Jesper Vognsgaard leverer konkrete resultater, der bygger på nysgerrighed, indsigt og masser af erfaring. Løsningerne overrasker altid positivt med Jesper Vognsgaards tydelige signatur – nemlig alsidigt og anderledes byggeri krydret med begejstring for flot arkitektur, smart indretning og godt håndværk.  

Aldrig ligegyldigt
altid lige vigtigt

Når Jesper Vognsgaards tegnestue udvikler projekter, er det aldrig bare streger på papir eller tanker tænkt i forbifarten. Det er derimod målrettede og gennemtænkte løsninger, der hjælper det liv og de processer på banen, som fremover skal foregå i den specifikke bolig, produktionshal, kontorbygning, butik eller lignende, som bygherren har ønsket og bestilt. 

KONXION A/S